Nadège is geboren op 24 april 2020 als eerste pup van Ster, uit mijn 2e gefokte nest. Mijn eerste nest waar alleen zwarte pups geboren werden. Zij heet officieel op de Stamboom Barbecoeur Zola Barb'Esprit. In het nest en als pup was het een bijdehand en slim hondje. Tijdens het eerste jaar was ze wel ondeugend en heeft veel vernield. Alles maar dan ook alles wegleggen is het advies. Ze heeft een lief, rustig en zacht karakter en is erg sociaal met andere honden en ook met kinderen. Een echte knuffel zoals een Barbet betaamd. Ze gaat overal graag mee naar toe en kan ook goed thuisblijven. Ze is erg stabiel.

Met haar heb ik meegedaan aan de Kampioensclubmatch van de Barbet in 2021. Zij zat toen in de jeugdklasse 9 - 18 maanden en kreeg de kwalificatie Goed. Tijdens de Dogshow Eindhoven in februari 2022 kreeg ze de kwalificatie (U) uitmuntend en werd reserve CAC & CACIB in de tussenklasse. Op de 47e Pinstershow Gorinchem 2022 behaalde ze (U) uitmuntend en werd reserve CAC & CACIB in de openklasse.

In juli 2022 zijn de officiële röntgenfoto's gemaakt van de heupen en de ellebogen. Deze zijn beoordeeld door het HD/ED-panel van de raad van beheer en vrij verklaard van HD en ED. Nadège heeft gelukkig perfecte ellebogen en heupen (HD A).